Γιάννα Νταρίλη: Η πανέμορφη γυμνάστρια των ’90s επέστρεψε στην Ελλάδα! Δες πώς είναι σήμερα [pics]

Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και σέξι παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης στην δεκαετία του ’90! Ο λόγος για την Γιάννα Νταρίλη, την οποία γνωρίσαμε το 1994 μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή “Πρωινός Καφές” και αναστάτωνε τον ανδρικό πληθυσμό με τις γυμναστικές της ικανότητες. Πλέον, η ξανθιά καλλονή ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη – απ’ όπου κατάγεται – και έχει το δικό της κανάλι το NewGreekTV.

Η πανέμορφη Γιάννα, εκτός από ιδιοκτήτρια, έχει και δική της εκπομπή με τίτλο «Καλημέρα USA», ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η πρώην γυμνάστρια είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ψιψίκα εδώ και περίπου 7 χρόνια.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, η Γιάννα Νταρίλη βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την πρώην γυμνάστρια στο θέατρο Άλσος, όπου πήγε να παρακολουθήσει την θεατρική επιτυχία του καλοκαιριού “Το δικό μας σινεμά”! Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Γιάννα παραμένει εντυπωσιακή και ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More