Γιάννα Τερζή – Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμες να βάλουν “φωτιά” στη σκηνή της Eurovision 2018

Στη Λισαβόνα τις Πορτογαλίας χτυπάει η καρδιά των Eurofans εδώ και λίγες μέρες με την αγωανία να  κορυφώνεται για το ποιες χώρες θα καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Εκεί είναι στραμμένα και τα βλέμματα της Ελλάδας αφού διεκδικούν το εισιτήριο για την μεγάλη βραδιά της 12ης Μαΐου η Γιάννα Τερζή και η Ελένη Φουρέιρα. Οι δύο ερμηνεύτριες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον α’ ημιτελικό της Eurovision 2018 που θα διεξαχθεί απόψε. Θα ανέβουν στην σκηνή της Altice Arena για να τραγουδίσουν σε όλη την Ευρώπη το “Όνειρό μου” και το “Fuego”.

Η Γιάννα Τερζή εκπροσωπεί την Ελλάδα στον 63o μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με ένα τραγούδι που μιλάει ελληνικά. Το τραγούδι κυκλοφόρησε σαν ψηφιακή λήψη στις 15 Φεβρουαρίου 2018 από την Panik Records. Γράφτηκε από την Γιάννα Τερζή, μαζί με τους Άρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου και Μιχάλη Παπαθανασίου.

H Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 14η θέση του α’ ημιτελικού, πριν από την εμφάνιση της Saara Aalto από την Φινλανδία και μετά την εμφάνιση του Cesár Sampson από την Αυστρία.

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει το “Fuego”, για την Κύπρο, του διακεκριμένου Ελληνοσουηδού συνθέτη και παραγωγού Άλεξ Παπακωνσταντίνου και των Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov, Didrick. Το τραγούδι με τον up- tempo ρυθμό και τα dance/ethnic στοιχεία θα δώσει την ευκαιρία στην εκρηκτική performer να «ανάψει» τη σκηνή του διαγωνισμού.

Την επιμέλεια της παρουσίασης επί σκηνής έχει αναλάβει η διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί μετά τον Ryan O’Shaughnessy από την Ιρλανδία, στην 19η θέση κλείνοντας το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς!

Τόσο οι Έλληνες όσο και οι Κύπριοι eurofans είναι ευχαριστημένοι με τη σειρά εμφάνισης και των δύο χωρών και είναι πανέτοιμοι να στηρίξουν τις δύο κυρίες που εκπροσωπούν τις δύο αποστολές!

Read More

And More