Η Γιάννα Τερζή ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Βουλγαρία και προκάλεσε σάλο στην Κύπρο!

Μετά το μήνυμά της για τα όσα έζησε στην Λισαβόνα, για τις αναποδιές αλλά και για το τι μπορεί να πήγε στραβά, η Γιάννα Τερζή έστειλε μέσα από τα stories της στο instagram ευχές για στους τραγουδιστές που εκπροσωπούν τη Αυστρία αλλά και τη Βουλγαρία! Το γεγονός ότι δεν ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κύπρο προκάλεσε σάλο τόσο στα social media όσο και στις εκπομπές

Όπως έγραψε το Newsit Κύπρου: Η Γιάννα Τερζή ανέβασε στο instastory της, μια φωτογραφία της αγκαλιά με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας γράφοντας χαρακτηριστικά: “the best part of this trip, love you my girl, hope you win” (το καλύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού, σ’ αγαπώ κορίτσι μου, ελπίζω να κερδίσεις).

Μετά έβγαλε άλλο ένα στόρι με το οποίο εύχεται ξανά καλή επιτυχία στο συγκρότημα της Βουλγαρίας

Όλα αυτά προκάλεσαν αντιδράσεις στην Κύπρο που περίμεναν ευχές και για την Ελένη Φουρέιρα….

Διάβασε το μήνυμά της και όσα είπε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

“Με τεράστια υπομονή απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες και πολλά “όχι”, τυχαία ή μη, η ομάδα μου κι εγώ πιστέψαμε στο τραγούδι αυτό μέχρι και το τελευταίο κύτταρό μας. Με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μήνες, με ότι δεδομένα είχαμε. Αυτοί που ήταν 100% μαζί μας φάνηκαν, όπως φάνηκαν επίσης κι αυτοί που δεν ήταν. Σημασία για μένα δεν έχουν οι δεύτεροι, γιατί πολύ απλά δεν είναι “συμπαίκτες”. Για μένα σημασία έχει πως ανεβήκαμε στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και δώσαμε τις ψυχές μας, όπως ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για εμάς και για εσάς! Σημασία έχετε όλοι εσείς που κάνατε το τραγούδι νούμερο ένα από την πρώτη στιγμή! Που το καταλάβατε. Και που ζήσατε μαζί μας το “Όνειρό Μας”! Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου εσείς και το τραγούδι μας, σας αγαπώ! Μην πληγώνεστε, να είστε περήφανοι!
Αγαπητά media ακόμα δεν πιστέυω πόσο σύσσωμα αντιδράσατε απέναντι στην Ελληνική Συμμετοχή φέτος. Έφυγα για Λισαβώνα παίρνοντας μαζί μου όλη σας την αγάπη και τη στήριξη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας”!

https://www.instagram.com/p/Bil04SKnZRp/?utm_source=ig_embed

Read More

And More