Γιάννα Τερζή: O ξέφρενος χορός της στο πάρτι των eurovision fans! video

Ένα μήνα πριν αναχωρήσει για την Λισαβόνα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η φετινή Eurovision, η Γιάννα Τερζή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας έδωσε το παρών στο πάρτι που πραγματοποιήσαν οι Έλληνες φανς του διαγωνισμού.

Το ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη που της δείχνουν οι θαυμαστές της, η Γιάννα Τερζή το είπε με πολύ χορό και σέξι χορευτικές κινήσεις πάνω στην σκηνή όταν άρχισε να παίζει το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την χώρα μας στην Eurovision η Καλομοίρα.

Στο πάρτι που πραγματοποίησε το INFE Greece η Γιάννα Τερζή ήταν αρκετά ευδιάθετη. Φορώντας ένα άσπρο παντελόνι, ένα κοντό μαύρο μπλουζάκι και ένα μακρύ άσπρο σακάκι, η τραγουδίστρια δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Έβγαλε selfies, συνομίλησε με τους θαυμαστές της και μαζί τους έσβησε την τούρτα για τα 30 χρόνια του σωματείου που στηρίζει τον διαγωνισμό της Eurovision.

Στη συνέχεια μαζί με τους συνεργάτες της άρχισε να χορεύει γνωστές επιτυχίες της Eurovision ενώ το γλέντι συνεχίστηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έκαναν οι Eurofans η Γιάννα Τερζή δεν αποκάλυψε σε κανέναν τις λεπτομέρειες της εμφάνισης της στη σκηνή της Eurovision. Ωστόσο οι πρόβες πλέον είναι εντατικές καθώς σε λίγες ημέρες αναχωρεί για την Λισαβόνα για να ξεκινήσει το ταξίδι της στο διαγωνισμό της Eurovision, όπου μαζί της θα βρίσκεται το Tlife για να σας ενημερώνει για όλα όσα θα συμβούν στον μουσικό διαγωνισμό.

Read More

And More