Γιάννη Τερζή: Ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της με αγαπημένους φίλους της στο πλευρό της! (pics)

Γιάννη Τερζή: Ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της με αγαπημένους φίλους της στο πλευρό της! (pics) | tlife.gr

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου, η Γιάννα Τερζή ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της φέρνοντας μαζί της όλο το ηχόχρωμα από τα ταξίδια της στη Δύση, συνδυασμένο με άρωμα Ανατολής και την ελληνική της ψυχή. Στην μουσική παράσταση “Δύση – Ανατολή” , η τραγουδίστρια επιλέγει αγαπημένα τραγούδια της παγκόσμιας δισκογραφίας και ελληνικά ακούσματα που έχουν ακουμπήσει την καρδιά μας. Από τη Beyoncé μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς pop επιτυχίες, συνδυάζονται με τη μαγεία της σύγχρονης μουσικής, του ηλεκτρονικού ήχου και την φωνή της Γιάννας.

Το αποτέλεσμα φανερώνεται ως ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι ανά τον κόσμο, ανά τα χρόνια, με αρμονία, φαντασία και πραγματική διασκέδαση. Δυτικά αγαπημένα ακούσματα, ενορχηστρωμένα με μελωδίες, κρουστά και σολιστικά όργανα της ανατολής αποδεικνύουν την μαγική ικανότητα της μουσικής να παντρεύει με αρμονία δύο κόσμους τόσο διαφορετικούς.

Το «παρών» στο Faust έδωσαν αγαπημένη φίλοι της Γιάννας, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το πρόγραμμα της αγαπημένης καλλιτέχνιδας. Ανανεωμένη και λαμπερή, η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Δες τις φωτογραφίες:

Χρήστος Χολίδης
Γιάννα Τερζή – Αποστολία Ζώη
Μιχάλης Μόσχου – Αποστολία Ζώη
Ειρήνη Νικολοπούλου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more