Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Light μετά τον καβγά των τράπερς στα MAD VMA

Θυελλώδεις ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε ο άγριος καβγάς του Light με τον Snik στα Mad Video Music Awards, με πολλούς καλλιτέχνες και δημοσιογράφους να τους σχολιάζουν αρνητικά.

Μπορεί οι περισσότεροι να τοποθετήθηκαν είτε μέσω εκπομπών είτε μέσα από τα social media, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που προχώρησαν σε… αθόρυβες κινήσεις.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος φάνηκε να ενοχλήθηκε πολύ από τη στάση του γνωστού τράπερ και για αυτό αποφάσισε να τον κάνει unfollow από τον λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο Light συνεχίζει να τον ακολουθεί κανονικά.

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του NBA μέχρι πρότινος διατηρούσε άψογες σχέσεις με τον Light, ενώ και οι δυο έχουν αποθεώσει ο ένας τον άλλο δημόσια. Ο Greek Freak έχει εξηγήσει άλλωστε πως πριν από τους αγώνες που δίνει στο ΝΒΑ ακούει τα τραγούδια του γνωστού ράπερ. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή προκειμένου ο Light να βγάλει νέο τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο και εμπνευσμένο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχωράει σε μια τέτοια κίνηση, καθώς πριν από λίγους μήνες ο γνωστός μπασκετμπολίστας βρέθηκε στο προσκήνιο όταν ο ίδιος σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη είχαν δημιουργήσει έναν διαγωνισμό, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει ένα σπίτι.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, είχε δημιουργηθεί και ένα από τα κορυφαία hashtags του Twitter, το #cancel_Kopsialis, αφού ο κόσμος είχε εναντιωθεί κατά του γνωστού Influencer, ενώ τον κατηγορούσε πως προσπαθούσε να υπερασπιστεί τους φίλους του για την υπόθεση βιασμού με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τότε είχε αποφασίσει να λήξει τη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να τον διαγράψει και από την λίστα με τους φίλους του στα social media.

 

 

 

Read More

And More