Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φεύγει από την Ελλάδα για να προλάβει τα γεννητούρια του γιου του

Baby Boom τον δεκαπενταύγουστο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time» και της Σάσας Σταμάτη, o γνωστός μπασκετμπολίστας και Έλληνας superstar και MVP και η σύζυγός του Μαράια σε λίγες μέρες περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους που θα είναι και πάλι αγοράκι αφού έχουν ήδη ένα γιο, τον Λίαμ.

Ο αθλητής μαζί με τον αδελφό του ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση την Τρίτη που τελικά αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών. Όμως το Σάββατο θα πρέπει να αποχωρήσει προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του περιμένοντας μαζί τον πελαργό. Τόσο ο Γιάννης όσο και η Μαράια λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην κορυφή του NBA, αλλά και στις καρδιές των fans τους, αφού όλοι οι φίλαθλοι έχουν βρει σε εκείνον όχι μόνο έναν πρωταθλητή, αλλά και ένα ιδανικό πρότυπο αθλητή που προάγει αξίες όπως η μετριοφροσύνη, η ευγένεια και η οικογένεια.

Ο «Greek Freak», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι οπαδοί, μεγάλωσε στα Σεπόλια και δεν ξεχνάει ποτέ την καταγωγή του. Για αυτό έχει δηλώσει ότι θέλει τα παιδιά του να μάθουν να μιλούν ελληνικά. Ο Έλληνας αθλητής μιλάει ελληνικά στα παιδιά του, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Instagram, από την επίσημη φωτογράφιση που έκανε με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Μαράια, και το γιο τους.

Η Μαράια είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια. Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή. Σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά» έγραψε αρχικά, για να συνεχίσει: «Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου».

Read More

And More