Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο ιερέας της ενορίας που μοίρασε τα τρόφιμα ο διάσημος αθλητής μιλά στο TLIFE, για την πράξη που συγκίνησε το πανελλήνιο!(βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του έδειξαν για ακόμα μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που βιώνουν δύσκολη καθημερινότητα εν μέσω της πανδημίας.

Ο κορυφαίος παγκόσμιος μπασκετμπολίστας βρέθηκε στα Σεπόλια το μέρος που πέρασε τα παιδικά του χρόνια, και η αξιέπαινη πρωτοβουλία έγινε γνωστή μέσω των social media από την ανάρτηση μιας κατοίκου της περιοχής. (Δες εδώ τι λέει η γυναίκα που έκανε γνωστή την αξιέπαινη χειρονομία του αθλητή)

Το TLIFE βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Σεπόλια και στην εκκλησία του Όσιου Μελετίου όπου συγκεντρώθηκαν τα τρόφιμα. Ο ιερέας της Ναού μίλησε στην κάμερα του Tlife και ανέφερε,

“Τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων ειδικά κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα μαζεύουν κάποια τρόφιμα και δημιουργούν το δέμα της αγάπης το οποίο δίνεται σε οικογένειες που πλήττονται οικονομικά. Έτσι λειτουργεί όλο το κατηχητικό σχολείο. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχοντας αυτές τις εικόνες μέσα του, ειδικά σε μια τέτοια εποχή όπως αυτή που ζούμε, του lockdown θέλησε να προσφέρει στην ενορία μας”

 

Read More

And More