Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκίνησε μοιράζοντας τρόφιμα με την οικογένειά του στα Σεπόλια – Φωτορεπορτάζ του TLIFE στο σημείο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του. Ο μπασκετμπολίστας που έχει κάνει υπερήφανη την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο, δύο φορές MVP του NBA, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σεπόλια μαζί με την οικογένειά του, στην παλιά του γειτονιά και συγκίνησε με τις πράξεις του.

Συγκεκριμένα, χωρίς να το μάθουν τα media, μοίρασε μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Φορώντας μάσκα προστασίας και τηρώντας όλα τα μέτρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση, δίχως να καλέσει φωτογράφους και κάμερες. Όπως εξομολογήθηκε κάτοικος της περιοχής στο TLIFE, τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό του Οσίου Μελετίου, με τον παπά Γεώργιο να ευχαριστεί τον παίκτη των Mιλγουόκι Μπακς για την πράξη του.

Μία άλλη κάτοικος της περιοχής, η Αλεξία Κοζιώνα ανήρτησε selfie με τον Γιάννη στο προφίλ της στο facebook, γράφοντας:  «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου απίστευτες ποσότητες κ χωρίς να έχει καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Το TLIFE βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Σεπόλια, και σου παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το σημείο:

 

Η εκκλησία του Οσίου Μελετίου στα Σεπόλια

Το σημείο, όπου συγκεντρώθηκαν οι μεγάλες ποσότητες τροφίμων που έδωσε ο Γιάννης με την οικογένειά του

Το γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, με το γκράφιτι αφιερωμένο στον MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο

*Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More