Γιάννης Δρυμωνάκος: Ερωτική απόδραση στο Παρίσι με το κορίτσι του!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν από τους “Διάσημους” παίκτες που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση μέσα στο Survivor. Ο γοητευτικός αθλητής αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες από το reality επιβίωσης, επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά ήρθε η στιγμή για να φύγει ξανά, αυτή την φορά με το κορίτσι του!

Ο Γιάννης παίζοντας σε ένα από τα κουίζ του Survivor δεν βρήκε την απάντηση στην ερώτηση «πόσα σκαλοπάτια έχει ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι και τότε είχε δεσμευτεί στον Σάκη Τανιμανίδη να πάει μέχρι εκεί και να τα… μετρήσει. Υπόσχεση που δεν άφησε να πέσει στο κενό, αφού όπως αναφέρει στο περιοδικό People θα βρεθεί το Σάββατο στην πόλη του Φωτός μαζί με το κορίτσι του, την Βαρβάρα για να εκπληρώσουν αυτή του τη δέσμευση.

Η Βαρβάρα, που έχει σπουδάσει γεωπόνος, αυτή την εποχή βρίσκεται στην Ολλανδία όπου κάνει την πρακτική της σε εταιρεία. Μάλιστα, όταν ο Γιάννης βγήκε από το Survivor και επικοινώνησε μαζί της δεν γνώριζε πως βρισκόταν ήδη εκεί. «Υπήρχε σαν σκέψη να κάνει την πρακτική της στο Ρότερνταμ αλλά δεν ήταν βέβαια, όταν βγήκα και της τηλεφώνησα μου λέει ‘Είμαι Ολλανδία’».

Για τη ιστορία ο Πύργος του Άιφελ έχει ύψος 324 μέτρα και έχει 1665 σκαλοπάτια που φτάνουν μέχρι τα 95 μέτρα του, ενώ ακολουθούν 3 όροφοι, στα 95, στα 125 και στα 310 μέτρα!

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More