Γιάννης Δρυμωνάκος: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Survivor!

Μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, ο Γιάννης Δρυμωνάκος όμως, είναι σίγουρα ο πιο αγαπητός παίχτης που πέρασε από ελληνικό ριάλιτι. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση που ξεχώρισε για τον ήσυχο χαρακτήρα του, το ήθος, αλλά και την ευγενή άμιλλα σε κάθε αγώνισμα (πάντα πήγαινε να σφίξει το χέρι του αντιπάλου του) είναι πια εκτός παιχνιδιού, αλλά κέρδισε σίγουρα τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, μάλιστα έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον στήριξαν όσο βρισκόταν μέσα στο Survivor: “Σας υπέρ ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη! Δεν υπάρχουν λόγια!!! Ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μου έλαβε τέλος! #survivor2018 I’m coming home!”, έγραψε και συνόδευσε την δημοσίευσή του με το τραγούδι Coming Home.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι μόλις 34 χρόνων, είναι πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, στο στιλ της πεταλούδας και είναι κούκλος!

Άρχισε την κολύμβηση με την προτροπή της μητέρας του, η οποία θαύμαζε το Μαρκ Σπιτς. Περίπου 15 χρόνια μετά θεωρείται ο Έλληνας κολυμβητής με τις περισσότερες επιτυχίες. Το Δεκέμβριο του 2007 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας.

Φέτος, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor και παρόλο που κάποιοι συμπαίχτες του προσπάθησαν να τον βγάλουν από τα πρώτα επεισόδια, εκείνος βελτιωνόταν συνεχώς και έγινε ο αγαπημένος παίχτης όλων, με το twitter να τον δοξάζει το ήθος και τον χαρακτήρα του.

 

Read More

And More