Γιάννης Δρυμωνάκος - Βαρβάρα Κουνέλη: Είναι full in love! Τα παθιασμένα φιλιά μπροστά στον φακό [pics]

Γιάννης Δρυμωνάκος – Βαρβάρα Κουνέλη: Είναι full in love! Τα παθιασμένα φιλιά μπροστά στον φακό [pics] | tlife.gr

Μετά την επανασύνδεσή τους, ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι ξανά μαζί με την Βαρβάρα Κουνέλη και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το ζευγάρι είχε βάλει ένα μεγάλο «pause» στη σχέση του, ωστόσο, φαίνεται πώς επαναπροσδιόρισαν κάποια δεδομένα και πλέον είναι μαζί κι εξίσου ευτυχισμένοι όπως παλιά.

Ο Γιάννης και η Βαρβάρα είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, λόγω της αναγνωρισιμότητας που έχει ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, σε καμία δημόσια εμφάνισή του δεν περνάει απαρατήρητος. Πόσο, μάλλον, όταν δεν είναι μόνος, αλλά συνοδεύεται από την κούκλα σύντροφό του.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου, ενώ για πρώτη φορά ήταν άκρως διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Ο Γιάννης ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί και την κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά του, ενώ η Βαρβάρα τον αποζημίωσε δίνοντάς του παθιασμένα φιλιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more