Γιάννης Φέρτης: Βραδινή έξοδος με την σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη (φωτογραφίες)

Ο Γιάννης Φέρτης και η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη σε μία σπάνια βραδινή έξοδο, βρέθηκαν χθες, στο Ηρώδειο και χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές της ”Ομορφης πόλης” με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Βάλαρη. Το αγαπημένο ζευγάρι τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό φορούσε μάσκα παρακολουθώντας το ξεχωριστό θέαμα με όλα τα αγαπημένα τραγούδια και τη συνοδεία της Λαικής Ορχήστρας “Μίκης Θεοδωράκης.

Ο Γιάννης Φέρτης και η Μαρίνα Ψάλτη είναι μαζί πάνω από 25 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2001. Ο σπουδαίος ηθοποιός γνώρισε τη Μαρίνα Ψάλτη στο θέατρο. ‘Επαιζαν μαζί στην ίδια παράσταση και όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του η αμοιβαία συμπάθεια έγινε σύντομα φιλία η οποία εκτυλίχθηκε σε μια τρυφερή προσωπική σχέση. Ο ίδιος αναφερόμενος στην σύζυγο του Μαρίνα Ψάλτη είχε πει πως του άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιζε πάνω στην σκηνή.


Για τον Γιάννη Φέρτη ο γάμος του με την ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη είναι ο τρίτος, ο πρώτος ήταν με την Ξένια Καλογεροπούλου και ο δεύτερος με τη Μιμή Ντενίση.

Read More

And More