Γιάννης Φιξ – Στέλλα Καπεζάνου: Ραντεβού στα δικαστήρια για το πρώην ζευγάρι!

Γιάννης Φιξ – Στέλλα Καπεζάνου: Ραντεβού στα δικαστήρια για το πρώην ζευγάρι! | tlife.gr

Μπορεί το διαζύγιό τους να ήταν «βελούδινο», για χάρη του γιου τους, ωστόσο η Στέλλα Καπεζάνου και ο Γιάννης Φιξ φαίνεται πως δεν έχουν βρει συμβιβαστική λύση σε όλες τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους και σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το πρώην ζευγάρι δίνει «ραντεβού» στα δικαστήρια.

Η γνωστή εικαστικός και πρώην μοντέλο, που μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 και ο γνωστός επιχειρηματίας και σύντροφος της Εύης Βατίδου, Γιάννης Φιξ φαίνεται πως αδυνατούν να επιλύσουν συναινετικά κάποιες διαφωνίες που έχουν ανακύψει μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η Στέλλα Καπεζάνου να προσφύγει πριν λίγες μέρες στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου της και πατέρα του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 7 Νοεμβρίου υπέβαλε μέσω του συνηγόρου της αίτηση προσωρινής διαταγής, η οποία και συζητήθηκε, κάνοντας εν μέρει δεκτό το αίτημά της. Εάν, ωστόσο, δεν επέλθει συμβιβαστική λύση, η επόμενη συνάντηση των δυο πλευρών θα γίνει στην αίθουσα του Πρωτοδικείου.

READ more