Γιάννης Φλωρινιώτης: Απαρηγόρητοι τα παιδιά και η σύζυγός του στο 40ημερο μνημόσυνο – Φωτογραφίες TLIFE

Ήταν 6 Ιουνίου όταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», σε ηλικία 76 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σχεδόν 40 ημέρες μετά, η σύζυγος και τα παιδιά του πραγματοποίησαν σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου το μνημόσυνο του πατέρα τους στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά.

Τα παιδιά του τραγουδιστή – Αννούλα, Νίκος, Σάββας και Ελένη – και η σύζυγός του Ανδρομάχη ήταν απαρηγόρητοι, μη μπορώντας ακόμη να διαχειριστούν την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου τους Γιάννη Φλωρινιώτη.

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE από το μνημόσυνο:

«Θα μου λείψουν τα πάντα από τον μπαμπά μου. Όλη μου την ζωή την θυμάμαι με τον μπαμπά μου. Γιατί από 15χρονών δούλευα μαζί του. Με το που τελείωσα το Λύκειο δουλεύαμε συνέχεια στο εξωτερικό και μέναμε πάντα οι δύο μας. Οι δύο μας στο δωμάτιο, οι δύο μας κάναμε Αναστάσεις, οι δύο μας αλλάζαμε χρόνο, πάντα ήμασταν οι δύο μας, γιατί ταξιδεύαμε και δουλεύαμε μαζί. Πέρυσι αλλάξαμε χρόνο μαζί στο Θριάσιο, οι δύο μας πάλι στο δωμάτιο. Ήμασταν όλα τα παιδιά κοντά στον πατέρα μας, αλλά εγώ του έχω ιδιαίτερη αδυναμία» είχε εξομολογηθεί η Αννούλα Φλωρινιώτη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More