Γιάννης Φλωρινιώτης: Εξηγεί πώς αρρώστησε – «Δεν φοβήθηκα ποτέ τον θάνατο»

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο δυο φορές. Ο αγαπημένος performer πήρε εξιτήριο χθες και πλέον συνεχίζει τις θεραπείες από το σπίτι του.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε το πρωί της Τετάρτης μέσω Skype στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του αλλά και στον Παύλο Χαϊκάλη.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στην Κύπρο για την παράσταση «ΝικοΤιτανικός». Την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο δεν είχε δει ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και έκανε κρύο, με αποτέλεσμα να παγώσει το βράδυ. Την επόμενη ημέρα είχε ιδρώσει κατά τη διάρκεια της πρόβας, έβρεχε και τον έπιασε μία ψύξη και ένας πόνος αβάσταχτος.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήγε στο νοσοκομείο και όταν οι γιατροί τον εξέτασαν είδαν ότι το οξυγόνο του ήταν χαμηλό. Του ζήτησαν να αναβάλει τις παραστάσεις και να μείνει στο νοσοκομείο, με τον τραγουδιστή να επιμένει πως δεν γίνεται, γιατί δεν μπορεί να κρεμάσει τους συνεργάτες του.

 

«Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, δεν τον φοβήθηκα ποτέ. Έχω χορτάσει απ’ όλα! Έχω κάνει καριέρα, οικογένεια, παιδιά, εγγόνια… Όλα τα έχω κάνει. Λέω τουλάχιστον θα φύγω ευχαριστημένος. Δεν θα ήθελα να φύγω σε νοσοκομείο, αν είναι να φύγω να πεθάνω στη δουλειά μου, πάνω στην πίστα, στην σκηνή…», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στην παράσταση συνεργάζεται με τον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο δήλωσε ότι η συνεργασία τους ήταν καλή.

Read More

And More