Γιάννης Γιοκαρίνης: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό – Πού τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός

Από τους πιο ταλαντούχος και αγαπημένος τραγουδοποιός της γενιάς του ο Γιάννης Γιοκαρίνης δεν εκτίθεται σε κοσμικά events! Αλλά αυτή τη φορά ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε ένα σοβαρό λόγο να βρεθεί  μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους! 

Ο τραγουδιστής συμμετείχε μαζί με πολλούς άλλους τραγουδιστές και ηθοποιούς στην πανκαλλιτεχνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα. 

Οι καλλιτέχνες έκαναν μια ειρηνική διαμαρτυρία για το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί κατά του κορονοϊού και διεκδικούν τα δικαιώματά τους

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ήταν εκεί συμμετέχοντας στην διαμαρτυρία

8194028

Διάβασε όσα θέλησαν να επικοινωνήσουν μέσα από σχετικό δελτίο τύπου οι καλλιτέχνες και τα σωματεία τους

Έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που ο Πολιτισμός βρέθηκε σε lockdown και οι εργαζόμενοι σε αυτόν σε αναγκαστική ανεργία. Έχουν περάσει 5 μήνες από τη μεγαλειώδη κινητοποίηση όλων των καλλιτεχνών και εργαζομένων στον Πολιτισμό στις 7 Μαΐου, πάλι, στην Πλατεία Συντάγματος. Κι όμως, έκτοτε, για τον πολιτισμό δεν εφευρέθηκε «κανονικότητα». Αντίθετα οι χώροι Πολιτισμού και οι εκδηλώσεις στοχοποιούνται διαρκώς ως εστίες μετάδοσης του ιού.

Αδιαμφισβήτητα, ο μεθοδικός αποκλεισμός με ακυρώσεις και σφραγίσεις δεν φαίνεται να σταμάτησε τη διάδοση του ιού. Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν ευθύνονται οι παραστάσεις ή οι συναυλίες για τη διασπορά του ιού. Παρ’ όλα αυτά, ο Πολιτισμός είναι ο πρώτος που «κλείνει» και ο τελευταίος που «ανοίγει». Το εύκολο θύμα και αυτό που ίσως «χρησιμοποιεί» η κυβέρνηση για να δείξει ότι «κάτι κάνει».

 

Read More

And More