Γιάννης Γιοκαρίνης – Σοφία Μιχαλοπούλου: Από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις χέρι χέρι, στο αστυνομικό τμήμα για ενδοοικογενειακή βία

Σε αστυνομικό κέντρο της Αθήνας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 3/4, ο Γιάννης Γιοκαρίνης. Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης κατηγορείται ότι άσκησε βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου σήμερα τα ξημερώματα. Όπως φέρεται, ο ίδιος την έπιασε από τον λαιμό και την απείλησε.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η Σοφία Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι 20 ολόκληρα χρόνια. Το 2010 είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά, ενώ το 2017 είχαν αποφασίσει να κάνουν και θρησκευτική τελετή στο νησί της Κέρκυρας. Το μυστήριο είχε γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο χωριό Λιαπάδες της Κέρκυρας. Κουμπάρος του ζευγαριού ο επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης του καλλιτέχνη, Γιώργος Παγιάτης.

Η Σοφία Μιχαλοπούλου στεκόταν πάντα διακριτικά στο πλευρό του συζύγου της και δημοφιλή καλλιτέχνη. Η ίδια δεν έχανε τις live εμφανίσεις του και ήταν πάντα μπροστά στη σκηνή σε όλες τις συναυλίες του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Πριν από μερικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Τότε, δήλωναν πολύ αγαπημένοι με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε πει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του.

Δες παρακάτω παλαιότερες κοινές εμφανίσεις τους:

Εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή έχει σχηματιστεί δικογραφία κι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Φωτογραφίες: NDP, Espresso

Read More

And More