Γιάννης Γιοκαρίνης: Τι δήλωνε μαζί με τη σύζυγό του για τη σχέση τους, τρία χρόνια πριν

Στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα κρατείται από τα ξημερώματα ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη από τους αστυνομικούς έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου για ενδοοικογενειακή βία. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η 47χρονη σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη πήγε γύρω στη 1.43 τα ξημερώματα στο Α.Τ και κατήγγειλε, ότι ο τραγουδιστής την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε. Εκ τότε, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η Σοφία Μιχαλοπούλου είναι μαζί σχεδόν είκοσι χρόνια και το 2017 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους. 

Πριν μερικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Τότε, δήλωναν πολύ αγαπημένοι με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε πει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του. 

«Μας πήρε 13χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δε θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει επίσης ο τραγουδιστής.

 

Read More

And More