Γιάννης Γρόσης: Έτσι θα αξιοποιήσει τα 50.000 ευρώ που κέρδισε από το X-Factor!

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη του νίκη στο X-Factor, Γιάννης Γρόσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο TV Έθνος και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην Δωρώ Μπόνιου πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο.

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήµατα µετά τη νίκη σας στο «X Factor»;
Νιώθω ανακουφισµένος και ευτυχισµένος µε όλο αυτό που έχει συµβεί. Ο κόσµος µε έκανε µια µεγάλη αγκαλιά και είµαι ευγνώµων γι’ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και όταν θα κλείσουν οι κάµερες. Τα µηνύµατα που λάµβανα καθηµερινά ήταν συγκινητικά. Ο κόσµος είναι µοναδικός και σου δηµιουργεί το συναίσθηµα να συνεχίσεις.

Πάνω στη σκηνή τι σκεφτόσασταν;
Σκεφτόµουν ότι τώρα, Γιάννη, έφθασες έως την Ιθάκη, πρέπει να πατήσεις το πόδι σου πάνω. Προσπαθώ να δίνω όλο µου το είναι σε κάθε ερµηνεία. Πιστεύω ότι και λόγω του τελικού µου βγήκε πολύ εύκολα αυτό, γιατί είχα δίπλα µου όλους τους δικούς µου ανθρώπους και κυρίως τους γονείς µου.

Το να ακούτε σχόλια από τους τέσσερις κριτές, όπως «είναι σαν να ακούω CD», «έχεις τα φόντα να γίνεις µεγάλος τραγουδιστής» και «απαιτώ να βγεις πρώτος», πώς σας κάνουν να αισθάνεστε;
Είναι η επιβράβευση αυτό. Μου δίνουν δύναµη για να δουλέψω πιο πολύ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πρέπει να επενδύσω σε αυτό και να σπουδάσω µουσική. ∆εν έχω κάνει µουσικές σπουδές, θέλω να µάθω ένα µουσικό όργανο και να βελτιώσω τις γνώσεις µου στην κιθάρα.

Το χρηµατικό έπαθλο των 50.000 ευρώ πώς σκοπεύετε να το αξιοποιήσετε;
Πέρα από την ενίσχυση στο κοµµάτι των επαγγελµατικών, θα κάνω δώρο στους φίλους µου ένα ταξίδι. Για τους δικούς µου, στόχος είναι να τους φέρω πίσω µόνιµα στην Ελλάδα, καθώς λόγω της κρίσης από το 2012 µένουν και εργάζονται µόνιµα στο Μόναχο.

Οι γονείς σας τι σας είπαν µετά το τέλος του «X Factor»;
Αγκαλιαζόµασταν χωρίς να λέµε τίποτα.

Read More

And More