Γιάννης Καλλιάνος: Δεν θα πιστέψεις πού βρήκε το μονόπετρο για να κάνει πρόταση γάμου στην Χάρις

Ο Γιάννης Καλλιάνος ζει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του, καθώς όχι μόνο παντρεύτηκε πριν μερικές εβδομάδες με πολιτικό γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του αλλά και περιμένουν και το πρώτο τους παιδί! Ο Γιάννης Καλιάνος και η Χάρις Δαμιανού άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους και φωτογραφήθηκαν για το νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Ο πολιτικός τους γάμος στην Ηλιούπολη

Γιάννης: Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι ήταν ο πρώτος γάμος του 2021. Ήταν όλα τέλεια. Η ψυχολογία μου ήταν ανεβασμένη από την πρώτη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου στη Γλυφάδα για να πάω στην Ηλιούπολη. Φτάνοντας έξω από το Δημαρχείο, συγκινήθηκα όταν είδα συναδέλφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ να μας εύχονται «να ζήσετε». Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ήρθε η Χάρις, την αγκάλιασα, τη φίλησα, της είπα πόσο όμορφη ήταν, γιατί πραγματικά έλαμπε μέσα στο νυφικό της, και περπατήσαμε χέρι χέρι τον διάδρομο μέχρι να φτάσουμε στην αίθουσα όπου μας περίμενε ο δήμαρχος, ο κ. Χατζηδάκης. Είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι για πάντα, γιατί ένιωσα σαν να κέρδισα τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Χάρις: Για να είμαι ειλικρινής, επειδή θεωρούσα περισσότερο διεκπεραιωτικό τον πολιτικό γάμο, δεν περίμενα ότι θα συγκινηθώ τόσο. Αλλά όταν είδα τον Γιάννη να με περιμένει έξω από το Δημαρχείο και να μου μιλά με τόσο όμορφα και τρυφερά λόγια, συγκινήθηκα πολύ.

Το μονόπετρο της πρότασης γάμου ήταν άκρως εντυπωσιακό! Για την επιλογή του εκτός από το καλό γούστο του μετεωρολόγου ευθύνεται και η… Google! «Η αναζήτηση του κατάλληλου δαχτυλιδιού έγινε ως εξής: Έψαξα στο Google όλα τα κοσμηματοπωλεία που βρίσκονται στην περιοχή μου και επέλεξα αυτό που είχε τις καλύτερες κριτικές. Στη συνέχεια το επισκέφθηκα και επειδή μου είχε πει σε ανύποπτη στιγμή ότι θα ήθελε να είναι από ροζ χρυσό το μονόπετρό της, μόλις το είδα είπα αμέσως «Αυτό είναι!», αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Read More

And More