Γιάννης Καλλιάνος: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον ενός έτους γιο του πάνω στη μηχανή

Ένα χρόνος έχει περάσει περίπου από την ημέρα που ο Γιάννης Καλλιάνος μαζί με την σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Η σύζυγός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη την ημέρα οι τρεις τους ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Πριν από δύο μήνες μάλιστα, ο γνωστός μετεωρολόγος και η αγαπημένη του αποφάσισαν να βαφτίσουν τον πρίγκιπά τους, σε μια όμορφη τελετή στη Γλυφάδα. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Γιώργος, όπως ονομάζεται ο πεθερός του γνωστού μετεωρολόγου.

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι, ο Γιάννης Καλλιάνος έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να περάσει με την οικογένειά του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9 ο τρυφερός μπαμπάς ανήρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς της με ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους. «Μια φωτογραφία ζήτησα να βγάλω μαζί με τον μπεμπάκο μου και εκείνος, τρελαμένος που βρίσκεται πάνω στο αγαπημένο του σκούτερ, λίγο έλειψε να μου βγάλει το μάτι. Ευτυχώς όλα είναι στη θέση τους.

Καλό μήνα σε όλες και όλους σας, με υγεία πάνω απ’όλα! Και μην ξεχνάτε, δυσκολίες περνάμε όλοι μας, ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όμως με αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη όλα θα έχουν καλύτερη πορεία.

ΥΓ : Εννοείται ότι δεν πρέπει να ανεβάζουμε πάνω στις μηχανές τα μικρά παιδιά μας. Μόνο για φωτογραφίες επιτρέπεται όταν είμαστε μαζί τους και όταν είναι ακίνητες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Καλλιάνος (@giannis_kallianos)

Read More

And More