Γιάννης Καλλιάνος: Οικογενειακή βόλτα μετά τις δύσκολες στιγμές με τη διάρρηξη στο σπίτι του – Φωτογραφία

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για τον Γιάννη Καλλιάνο, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης 22/10, έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Ο γνωστός μετεωρολόγος γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις κάμερες ασφάλειες που είχε στο σπίτι του, όπου έβλεπε Live τις κινήσεις του διαρρήκτη.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα το πρωί του Σαββάτου, ο 21χρονος νεαρός από την Κούβα να συλληφθεί.

Ο Γιάννης Καλλιάνος θέλοντας να αφήσει πίσω του αυτές τις δυσάρεστες στιγμές, το πρωί της Κυριακής 22/10 απόλαυσε μια βόλτα με τον γιο του δίπλα στη θάλασσα.

Ο τρυφερός μπαμπάς μάλιστα, ανήρτησε και μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό του γιου του, ενώ εκείνος παίζει με το κινητό. 

«Το πρώτο μισό της ζωής μας αγχώνονταν οι γονείς μας για εμάς. Το δεύτερο μισό, ήρθε η ώρα να αγχωθούμε εμείς για τα παιδιά μας (ενώ οι γονείς μας είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να ανησυχούν και για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας…)

Σημερινή μας φωτογραφία από την οικογενειακή μας βόλτα στα πανέμορφα νότια προάστια…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Read More

And More