Γιάννης Καλλιάνος στο TLIFE – Ο κορονοϊός, η κατάσταση στο σπίτι και η βάφτιση του γιου του

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε στα μέσα της εβδομάδας ο Γιάννης Καλλιάνος

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του με ανάρτηση στα social media…

Ο Γιάννης Καλλιάνος στο TLIFE

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του με τον κορονοϊό: «Το βράδυ της Τρίτης ένιωσα ένα τσίμπημα στον λαιμό, δεν έδωσα σημασία γιατί υπέθεσα αρχικά ότι κάπου θα κρύωσα. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, βασανίστηκα πάρα πολύ γιατί ο λαιμός μου ήταν χάλια. Ξύπνησα το πρωί, έκανα rapid τεστ και βγήκε θετικό. Στη συνέχεια έκανα και PCR και βγήκε επίσης θετικό. Από την Τετάρτη νοσώ κι εγώ με κορονοϊό», είπε αρχικά για την στιγμή που βρέθηκε θετικός.

«Έχω συμπτώματα, μέχρι στιγμής μέτριας έντασης, δεν θα έλεγα ότι είμαι χαλαρός», ξεκαθαρίζει για την κατάσταση της υγείας του.

Απομονωμένος στο σπίτι

Για την κατάσταση στο σπίτι με την σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού και τον γιο τους, ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε: «Έχω κάτσει σε μια άκρη στο σαλόνι, δίπλα στο τζάκι το οποίο καίω διαρκώς αυτές τις μέρες, η πόρτα μένει ανοιχτή για να αερίζεται ο χώρος από τα μικρόβια και προσευχόμαστε να μην κολλήσει και το παιδί γιατί είναι μωράκι, 7,5 μηνών.

Δεν ερχόμαστε καθόλου πλέον σε επαφή, ακόμη και με τη σύζυγό μου αποφεύγουμε να συναντηθούμε στο ίδιο δωμάτιο. Μακάρι να το περάσω μόνος μου και να μην κολλήσει και η οικογένειά μου. Δεν περίμενα όμως να το περάσω έτσι, με έντονο τρόπο, έχω εμβολιαστεί και τρεις φορές».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Καλλιάνος (@giannis_kallianos)

Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Ετοιμάζουν την βάφτιση του γιου τους

Τέλος, ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για την βάφτιση που σχεδιάζουν για τον γιο τους: «Η βάπτιση προγραμματίζεται για τα μέσα του ερχόμενου καλοκαιριού, 20 με 30 Ιουλίου, δεν έχουμε ορίσει την ακριβή ημερομηνία, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε, όπου και θα κλείσουμε την εκκλησία μαζί με τον χώρο στον οποίο θα ακολουθήσει το τραπέζι. Ακόμη είμαστε σε ψάξιμο. Θα πάρει το όνομα του πεθερού μου, Γιώργος», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο TLIFE.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Καλλιάνος (@giannis_kallianos)

Read More

And More