Γιάννης Καλλιάνος: Τα συμπτώματα κορονοϊού που ταλαιπωρούν τη σύζυγό του και τον γιο τους

Σε καραντίνα στο σπίτι του βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Γιάννης Καλλιάνος από την ημέρα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του με ανάρτηση στα social media. 

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/3, ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο και μεταξύ άλλων περιέγραψε τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν ενώ αποκάλυψε πως νοσεί και η σύζυγός του με τον γιο του.

«Σήμερα είναι η 6η μέρα καραντίνας. Σήμερα αρχίζω και είμαι λίγο καλύτερα, με συμπτώματα βέβαια. Με μπούκωμα, αλλά πιο ήπια συμπτώματα από εχθές το μεσημέρι και πλέον δεν έχω πυρετό. Όπως είναι φυσικό κόλλησε και η γυναίκα μου μέσα στο ίδιο σπίτι. Εκείνη είναι πολύ καλύτερα, με συνάχι βέβαια και πονόλαιμο και χωρίς πυρετό. Ο μικρός μας γιος, έφτασε μέχρι 39 πυρετό για δύο μέρες, σήμερα όμως δεν έχει πυρετό και είναι καλύτερα. Δυστυχώς κολλήσαμε όλοι», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Read More

And More