Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Ανοίγουν το σπίτι τους και περιγράφουν τις πρώτες μέρες με το μωρό τους

O Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού άνοιξαν το σπίτι τους στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”, και μίλησαν για τη νέα τους ζωή με το νεογέννητο μωρό τους.

“Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης ήθελε κόρη, πίστευε ότι τα κοριτσάκια είναι πιο χαριτωμένα είναι πιο πολύ “το παιδί του μπαμπά”. Όταν όμως ακούσαμε ότι είναι αγόρι, είναι σαν να πατάς ένα κουμπί και λες “αυτό ήθελα”. Εγώ δεν εία πρόβλημα. Η εγκυμοσύνη από πλευράς συμπτωμάτων ήταν δύσκολη. Πολλές ναυτίες μέχρι το τέλος που πέρασα όλο τον καύσωνα με μια τεράστια κοιλιά και πολλές παλινδρομήσεις” ανέφερε αρχικά η Χάρις Δημητρίου με τον Γιάννη Καλλιάνο από τη δική του πλευρά να συμπληρώνει,

“Για μένα η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μοναχικές στιγμές. Η Χάρις ήταν τις περισσότερες φορές στο κρεβάτι και το αγοράκι μας τώρα αν δείτε είναι αυτοκόλλητο με τη Χάρις. Θέλει να θηλάζει συνέχεια, την ψάχνει συνέχεια και όταν τον παίρνω εγώ αγκαλιά κλαίει. Μόλις τον ακουμπήσει η μαμά του τελείωσαν όλα”.

“Δε μπορούσα να πάω πουθενά. Πίστευα ότι όπου πάω θα κάνω εμετό, οπότε ή πήγαινα παντού με μια λεκανίτσα ή δεν έβγαινα από το σπίτι. Πήρα 19 κιλά και η αλήθεια είναι ότι δε τα έφαγα, δε τα ευχαριστήθηκα. Μου έχουν μείνει 9 κιλά” ανέφερε σε άλλο σημείο η Χάρις Δαμιανού με τον μετεωρολόγο να παραδέχεται,

“Έκλαψα και με λυγμούς όταν άκουσα το κλάμα του γιου μου”

Όσο για το όνομα που θα δώσουν στο μωρό ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε πως θα δώσουν είναι είτε Γιάννης είτε Δημήτρης ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θέλουν να κάνουν και τη βάπτιση και τον θρησκευτικό της γάμο.

Read More

And More