Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για ακόμα, καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα Αθηνών και μετεωρολόγος του Mega, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει!

«Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι», δηλώνει στο Secret της εφημερίδας Παραπολιστικά και τη Σάσα Σταμάτη η Χάρις Δαμιανού και προσθέτει: «Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός».

Διάβασε επίσης εδώ: Τι είχε δηλώσει στο TLIFE ο Γιάννης Καλλιάνος για τον γάμο του με τη Χάρις Δαμιανού!

Η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν το περίμενε, αφού το μωρό «συνελήφθη» από την πρώτη κιόλας προσπάθεια, όταν αποφάσισαν ότι θέλουν να γίνουν γονείς. «Δεν περίμενα να μείνω έγκυος από την πρώτη φορά, οπότε δεν είχε πάει το μυαλό μου. Μου λέει ο Γιάννης: “Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης”. Δεν περίμενα να βγει θετικό. Του είπα: “Γιάννη, νομίζω ότι είναι θετικό”. Για δύο λεπτά δεν μιλούσε. Με αγκάλιασε και τώρα με προσέχει σαν να είμαι γυάλινη».

Και ο Γιάννης Καλλιάνος, όμως δεν κρύβει τη χαρά του. «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά» δηλώνει.

Read More

And More