Γιάννης Κατινάκης: Δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας – Άνδρας τον έφτυσε και του φώναζε «ντροπή»

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Tik Tok ο Γιάννης Κατινάκης μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε.

Όπως καταγγέλλει ο γνωστός Tik Toker, βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας άρχισε να τον φτύνει λέγοντας πως πρέπει να ντρέπεται που δηλώνει γκέι.

Γιάννης Κατινάκης – Ολόκληρη η περιγραφή του

«Βρισκόμουν σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και αποφάσισε γύρω στη 1:00 -1:30 να φύγω μόνος μου και να πάρω ένα ταξί να γυρίσω στο σπίτι μου.

Η απόσταση που είχα να διανύσω από το μαγαζί μέχρι το ταξί ήταν περίπου 10 μέτρα. Στα τρία βήματα που κάνω για να φύγω, βλέπω με την άκρη του ματιού μου έναν τύπο, πάρα πολύ θυμωμένο να με κοιτάει και να έρχεται προς το μέρος μου.

Έρχεται μπροστά μου με περίσσιο θάρρος και θράσος, και αποφάσισε πώς πρέπει να μου δηλώσει με καθόλου ευγενικό τρόπο πόσο πολύ πρέπει να ντρέπομαι που είμαι γκέι και για να το καταλάβω ακόμη καλύτερα, αποφάσισε και να με φτύσει. Δεν του δίνω καμία σημασία και στο επόμενο βήμα που κάνω, αποφάσισε να μου ξανά δηλώσει πόσο πρέπει να ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου και να με ξανά φτύσει.

Όπως πάω να φύγω, συνέχιζα να ακούω από πίσω μου τόσο ωραία πράγματα για μένα, όπως “ντροπή”, “ουστ από δω”, άναρθρες κραυγές γεμάτες μίσος.

Πιο πολύ από όλα δεν με σόκαραν αυτά που άκουσα να λέει γιατί αν είσαι ένα γκέι άτομο στην Ελλάδα, όλα αυτά τα ακούς πιο συχνά και από “καλημέρα”. Πιο πολύ από όλα με σόκαρε το βλέμμα του. Είδα ένα βλέμμα γεμάτο οργή, θυμό και μίσος. Δεν με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω, ούτε καν να αιτιολογήσω για ποιον λόγο αυτός ο άνθρωπος μισεί», ανέφερε ο Γιάννης Κατινάκης. 

@giannis_katinakis Απογοήτευση #gianniskatinakis ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Katinakis

Read More

And More