Γιάννης Κότσιρας: Aποκαλύφθηκε το υπέροχο μυστικό του – θα γίνει πατέρας!

“Δεν ισχύει ότι παντρεύτηκα και περιμένω παιδί… εγώ εύχομαι όλα αυτά να γίνουν αληθινά. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, για αυτό λέω ότι το προστατεύω, μη με ματιάσετε! Θέλω να κάνω οικογένεια, είμαι στην καλύτερη μου φάση. Έχω μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή αλλά δεν μου αρέσει να την κάνω γύρα στα κανάλια.” είχε απαντήσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας, στις φήμες που ήθελαν τη σύντροφό του -Κατερίνα Πέρρου, έγκυο στο πρώτο τους παιδί.

Στην πραγματικότητα όμως ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς να κρύβει την ευτυχία του προσπαθούσε απλά να διατηρήσει προστατευμένη την προσωπική του ζωή, αφού όπως αποδεικνύεται, η αγαπημένη του διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα του χαρίσει το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life!

Η ιστορία του ζευγαριού ξεκίνησε περίπου πριν 2 χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με την πρώην σύζυγό του Μαριλένα. Τότε ήρθε στη ζωή του η Κατερίνα η οποία είναι χαμηλών τόνων προσωπικότητα και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι από κοινού εμφανίσεις τους είναι πολύ σπάνιες.

Ο διάσημος ερμηνευτής αυτή την περίοδο έχει περιορίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο ελάχιστο και στέκεται συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ προετοιμάζονται για το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού τους.

Read More

And More