Γιάννης Κότσιρας: Η βόλτα στη θάλασσα με τον 2 ετών γιο του και η τρυφερή φωτογραφία τους!

Ο Γιάννης Κότσιρας με την αγαπημένη του, Κατερίνα Πέρρου, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως να κρύβονται και να μη ζουν φυσιολογικά. Για αυτό το λόγο οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες και οι φορές που τους έχουν “τσακώσει” οι paparazzi ελάχιστες.

Ωστόσο, ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, κυρίως την επαγγελματική, αλλά και συχνά πυκνά από την προσωπική.

Το πρωί του Σαββάτου, ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και μαζί με την οικογένειά του έκανε μια βόλτα στην περιοχή της Ραφήνας. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δίπλα στη θάλασσα και απόλαυσαν τον περίπατό τους, αλλά και παιχνίδια στην άμμο. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία μπαμπάς και γιος απεικονίζονται να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι.

«Θέλω μόνο να κοιτάζω αυτή τη θάλασσα…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More