Γιάννης Κουκουράκης: Η εξομολόγηση για τα ετεροθαλή αδέρφια του, ο γάμος και η επιθυμία του να γίνει πατέρας!

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και την δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιάννης Κουκουράκης. Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντής από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες” μίλησε για…

… την συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη: Φέτος συμμετέχω στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» και περνάμε πολύ ωραία επί σκηνής. Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη είναι κάτι που ήθελα να γίνει πάρα πολύ καιρό. Ο Γιώργος έχει άπειρη κατανόηση. Όταν άκουσα ότι θα είμαι στη δουλειά ένιωσα μια μικρή νίκη μέσα μου γιατί είχα πει ότι εγώ αυτή τη δουλειά θα την πάρω.

… τα παιδικά του χρόνια: Σαν παιδάκι ήμουν πολύ ήσυχος, επιμελής αυτόνομος, ανεξάρτητος. Οι γονείς μου δεν χρειαζόταν να με διαβάσουν, το έκανα μόνος μου. Πέρασα στο πανεπιστήμιο, ήρθα φοιτητής με μια βαλίτσα ρούχα, αλλά προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Έδωσα εξετάσεις, πέρασα στο Εθνικό, αλλά τους το είπα τα Χριστούγεννα από κοντά γιατί είχα απορία πώς θα αντιδράσουν. Ο πατέρας μου με ρώτησε «ήντανε τούτονε το Εθνικό;». Βγήκα από τη σχολή στα 25 μου και είχα πει ότι μέχρι τα 30 μου θα κάνω επιλογές για τις οποίες δεν θα μετανιώσω. Δίνω το είναι μου και δεν θα αφήσω κανέναν να κρίνει τη δουλειά μου από την εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά μου έχει συμβεί μια φορά, η οποία ήταν και η τελευταία που το επέτρεψα.

… τα τρία ετεροθαλή αδέρφια του: Δεν έχω αδέλφια από τους ίδιους γονείς, αλλά αυτό είναι ένα ταμπού της κοινωνίας, χωρίς λόγο. Γιατί πάντα με ρωτάνε κι αυτό πάντα με παραξενεύει, αν είναι καλή σχέση με τα αδέλφια μου. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν είχα πάει βόλτα με τον αδελφό μου, και τον έχασα. Δεν θα ξεχάσω αυτό το συναίσθημα, το ότι χάνεις ένα παιδί. Το λέω και ανατριχιάζω.

… το ενδεχόμενο να κάνει σχέση με γυναίκα του ίδιου χώρου με εκείνον: Δεν θα έκανα σχέση με γυναίκα που ανήκει στον ίδιο χώρο με τον δικό μου. Το αποφεύγω. Το ιδανικό πρότυπο είναι να στέκει στα πόδια της. Με στρεσάρει το να έχω σχέση με μια κοπέλα που γαντζώνεται πάνω μου λες και δεν είχε ζωή πριν από εμένα. Αυτό δηλώνει μια δουλικότητα, μια αδυναμία. Δεν έχει να κάνει σχέση με την εμφάνιση. Ποτέ δεν είχα θέμα εμφάνισης. Έχει τύχει να είχα σχέση με μια εύσωμη γυναίκα, πολύ πιο εύσωμη από το σύνηθες.

… την δημιουργία οικογένειας: Δεν πιστεύω στην έννοια του γάμου, πιστεύω στην έννοια της οικογένειας. Αν θα έπρεπε να κάνω κάτι, θα έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης καθαρά και μόνο για να είναι καλυμμένο το παιδί μου και τα περιουσιακά μου. Νομίζω ότι ο γάμος είναι μια καθαρά εμπορική πράξη, όπου κερδίζουν πάρα πολλοί, πολλά λεφτά. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου μπαμπά. Θα ήθελα μέχρι τα 40 μου να έχω κάνει ένα παιδί.

… τις Άγριες Μέλισσες: Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες έγινε από το κανάλι. Με πήραν να κάνω ένα δοκιμαστικό και στη συνέχεια πήρα τη δουλειά. Σημαντικό για μένα ήταν το καστ, όταν ήταν να κλείσω τη δουλειά, ρώτησα ποιοι θα είναι. Και όταν άκουσα 2-3 ονόματα, τα οποία δεν ήταν γνωστά τότε, τα οποία όμως εγώ ήξερα και σεβόμουν, είπα ωραία, είναι μια σοβαρή πρόταση και θα γίνει σίγουρα κάτι καλό. Όταν με σταματάνε στο δρόμο με φωνάζουν «Κωνσταντή». Εκεί αντιλαμβάνομαι την επιτυχία μιας δουλειάς, όταν ο κόσμος ταυτίζεται με τα ονόματα των ρόλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More