Γιάννης Λάτσιος: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους, παρέα με τον γιο του, Άγγελο!

Τι κι αν μας χωρίζει ένας μήνας από τα Χριστούγεννα, αρκετοί Έλληνες celebrities έχουν ήδη στολίσει τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους. Μάλιστα, ως είθισται μας τα έχουν δείξει μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας κάποιοι φωτογραφίες και κάποιοι άλλοι βίντεο.

Χθες, ήταν η σειρά του Γιάννη Λάτσιου να μπει σε christmas mood και να «ντύσει» το σπίτι του στα γιορτινά. Την όλη διακόσμηση όμως δεν την επιμελήθηκε μόνος τους, αλλά σ’ αυτή συνέβαλε και ο γιος του, Άγγελος Λάτσιος, με τον οποίο είναι πολύ δεμένος.

Φανερά ενθουσιασμένος, λοιπόν, φωτογράφησε το… δημιούργημά τους και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε: “#2018christmas #merrychristmas”. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια ήταν εκατοντάδες μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Γιάννης Λάτσιος φέτος έχει στο σαλόνι του ένα από τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουμε δει στα social media αυτές τις μέρες, δίπλα στο οποίο υπάρχει και ένας τεράστιος Άγιος Βασίλης.

Δείτε την ανάρτησή του:

#2018christmas #merrychristmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Latsios (@giannislatsios) στις

Read More

And More