Γιάννης Λάτσιος: Συνάντηση… κορυφής! Μάθε με ποιό ισχυρό πρόσωπο του ΑΝΤ1 βρέθηκε και τι συζήτησαν…

Καλοκαιράκι… Περίοδος ζυμώσεων σε όλα τα κανάλια! Περίοδος που τα κανάλια θυμίζουν περισσότερο… στρατηγεία, μιας και τώρα σχεδιάζονται επί χάρτου, όλα τα τηλεοπτικά σχέδια της επόμενης χρονιάς!

Έτσι, οι συζητήσεις, οι επαφές, οι συσκέψεις, είναι καθημερινό φαινόμενο. Εξαίρεση σε αυτό το τηλεοπτικό κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι ο ΑΝΤ1. Ένα από τα μεγαλύτερα και παλιότερα κανάλια της χώρας, που οι άνθρωποί του έχουν μάθει να κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο και στις τηλεοπτικές εξελίξεις και στους πίνακες τηλεθέασης.

Κι αυτό το καλοκαίρι ,λοιπόν, είναι… καυτό για τον ΑΝΤ1 και κυρίως; Από την στιγμή που επέστρεψε και πάλι στο κανάλι ο Γιάννης Λάτσιος, σήκωσε μανίκια και άρχισε δουλειά, μιας κι εκείνος, αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις, δεν θέλουν να περάσουν και πάλι ένα χειμώνα σαν τον περσινό, σαν την σεζόν 2016-2017 που μόλις φεύγει. Οι άνθρωποι έχουν μάθει να ανεβάσουν διαρκώς τον πήχη, οπότε με οτιδήποτε μέτριο δεν συμβιβάζονται.

Ανάμεσα ,λοιπόν, σε πολλά και διάφορα ραντεβού που είχε τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Λάτσιος, είχε και μία πολύ σημαντική συνάντηση. Μία συνάντηση με ένα ισχυρό πρόσωπο του ΑΝΤ1. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο η πορεία του οποίου είναι απόλυτα ταυτισμένη με το κανάλι του Αμαρουσίου και σαφέστατα είναι μία – αν όχι η μοναδική – σημαία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του ΑΝΤ1 βρέθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ναι, με τον κύριο Γιώργο μου, όπως μου αρέσει να τον αποκαλώ, γιατί η αλήθεια πως μαζί του έχω μία ιδιαίτερη σχέση. Μία σχέση σεβασμού και αγάπης, μιας και ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που θέλησαν να μου δώνουν μία συνέντευξη από καρδιάς, όταν ήμουν στο ξεκίνημά μου. Οταν εκείνος ήταν ο Mr. 70,0% κι εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα.

Ο Γιάννης Λάτσιος ,λοιπόν, παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι το καλοκαίρι που μας πέρασε, θέλησε να βρεθεί με τον “βασιλιά” της πρωινής, καθημερινής, τηλεοπτικής ζώνης και να κάνει μαζί του μία συζήτηση εφ ΄όλης της ύλης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι, είχαν να κάνουν με μικρο-αλλαγές που μπορεί να επιθυμεί ο Γιώργος Παπαδάκης να υπάρξουν στο “Καλημέρα Ελλάδα” του χρόνου, ενώ εννοείται πως ο Γιάννης Λάτσιος έσπευσε να του επισημάνει πως θέλει τον οικοδεσπότη του “Καλημέρα Ελλάδα” να… “μείνει για πάντα στο κανάλι”, ενώ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συμφωνηθεί από τώρα μία επόμενη ανανέωση του συμβολαίου του.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα τηλεοπτικό… φαινόμενο! Είναι ο μοναδικός παρουσιαστής-δημοσιογράφος που βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις εδώ και 26 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να έχει κουραστεί και να έχει κουράσει στιγμή.

Και μάλιστα όχι μόνο δεν έχει… κουράσει, αλλά η φετινή τηλεοπτική σεζόν για ΄κείνον ήταν μακράν καλύτερη από την προηγούμενη, με το “Καλημέρα Ελλάδα” να σπάει καθημερινά το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο. Μία εντυπωσιακή πορεία, η οποία παρακαλώ δεν σημειώθηκε μόνο σε ότι έχει να κάνει με το γενικό σύνολο τηλεθέασης της εκπομπής, αλλά και με επιμέρους κοινά, ακόμα και με τα νεανικά κοινά!

Read More

And More