Γιάννης Λάτσιος: Τι αποκάλυψε για το fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1;

Από… Μάη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα! Ετσι, μπορεί ακόμα η φετινή τηλεοπτική χρονιά να μην έχει ρίξει αυλαία (για την ακρίβεια αντί να αποχαιρετούμε εκπομπές, έχουμε πρεμιέρες…) ,όμως, οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήδη έχουν ξεκινήσει και… καταστρώνουν τα πρώτα τηλεοπτικά τους πλάνα για του χρόνου.

Ετσι, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, ήταν χθες ιδιαίτερα αποκαλυπτικός με τους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της χαλαρής συνέντευξης Τύπου που δόθηκε από τους Αντεννικούς για το “Πρωινό Σου-Κου” και την Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Γιάννης Λάτσιος ,λοιπόν, άνοιξε όλα τα τηλεοπτικά χαρτιά του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν έχει κρατήσει και κάποιους κρυφούς τηλεοπτικούς άσσους στο μανίκι του.

Τι θα δούμε από Οκτώβρη στον ΑΝΤ1; Το… πράσινο φως για την fresh τηλεοπτική χρονιά έχουν πάρει για την ώρα το “Your Face Sounds Familiar”, το “Πρωινό Σου-Κου”, τα “Καρντάσιανς” με εντελώς διαφορετική δομή και εντελώς διαφορετικό στήσιμο, το “Ράδιο Αρβύλα”, το “Ολα”, το “Πρωινό ΑΝΤ1”, “Το Πρωινό”, το “Ταμάμ” και το “Μπρούσκο”.

Επίσης ο Γιάννης Λάτσιος δεν δίστασε να μας πει, πως το κανάλι θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει στο δυναμικό του και την Δούκισσα Νομικού, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά, ενώ απ ΄ότι όλα δείχνουν, η Ζέτα Μακρυπούλια τον χειμώνα του 2015-2016 θα επιστρέψει δριμύτερη στα παλιά, τηλεοπτικά της λημέρια.

Read More

And More