Γιάννης Λάτσιος: Βόλτα στα βόρεια προάστια με τον γιο του Άγγελο! [pics]

Μπορεί το καθημερινό του πρόγραμμα να είναι φορτωμένο, ο Γιάννης Λάτσιος όμως, βρίσκει χρόνο για να περνά με τα παιδιά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τα τρία αγγελούδια του, άλλωστε, είναι η προτεραιότητά του και μαζί με την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη φροντίζουν να μην τους λείψει τίποτα.

Ο ίδιος μάλιστα, έχει αναφέρει πως η καθημερινότητα του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας είναι με την μητέρα τους, αλλά εκείνος φροντίζει να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και να κάνουν και μικρές εξορμήσεις. Έτσι, αυτές τις μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον συνάντησε σε χαλαρή βόλτα στα βόρεια προάστια με τον γιο του Άγγελο. Το αγόρι του που είναι πια στα 16 του χρόνια, έχει μεγαλώσει πολύ και συχνά συμβουλεύεται τον πατέρα του για θέματα που τον απασχολούν, ενώ τον συνοδεύει και στις βόλτες του.

Με casual εμφάνιση, πατέρας και γιος βρέθηκαν στην Κηφισιά, απόλαυσαν τον περίπατό του και μίλησαν για αρκετή ώρα. Ο γενικός διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ANT1, μάλιστα, έχει αναφέρει στο παρελθόν πως προσπαθεί να είναι κοντά στα παιδιά του, όταν τα απασχολεί κάτι, αλλά στόχος του πάντα είναι να συζητά μαζί τους και να τους λέιε τη γνώμη του, χωρίς να δίνει τις κοινότυπες συμβουλές.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More