Γιάννης Λιγνάδης: Έξαλλος έκανε παρέμβαση στο Έλα Χαμογέλα για τις επιστολές Λιγνάδη – “Το περιεχόμενο της εφημερίδας είναι αναξιόπιστο”

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μπαμ”. Ο Γιάννης Λιγνάδης είπε πως αυτό το υλικό δεν μπορεί να έχει καμία νομική υπόσταση γιατί δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο και χαρακτήρισε κατ΄ ευφημισμό εφημερίδα την “Μπαμ”. Το υλικό αποκτήθηκε παρανόμως και υπόπτως από τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας” τόνισε ο αδελφός του ηθοποιού.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα η εφημερίδα “Μπαμ” δημοσίευσε ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη από νεαρά κορίτσια που ήταν κρυμμένες στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει και δεν είχαν βρεθεί από την αστυνομία, ενώ κατασχέθηκαν μετά το ρεπορτάζ αργά το βράδυ του Σαββάτου.

“Το περιεχόμενο της εφημερίδας “Μπαμ” είναι κακόβουλο και αναξιόπιστο, φαύλο και γελοίο” είπε ο Γιάννης Λιγνάδης. “Μια από τις επιστολές αναγνωρίστηκε από μια από τις συντάκτριές τους. Είναι  Τζένια Κονταράτου που είχε μακροχρόνιο φιλικό δεσμό με το αδελφό μου και ήταν “ερωτικόσατιρικό” το περιεχόμενό της, ήταν αστείο. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα” συμπλήρωσε. Ο Γιάννης Λιγνάδης μάλιστα τόνισε πως προσπάθησε και η φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη Τζένια Κονταράτου, να επικοινωνήσει με την εκπομπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Δες το βίντεο

Αμέσως μετά μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός εκδότης της εφημερίδας Μπαμ, ιδιαίτερα εκνευρισμένος λέγοντας πως η εφημερίδα δεν απέκτησε με παράνομο τρόπο το υλικό. Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί δεν υπέδειξε ο κ. Γιάννης Λιγνάδης τον αποθηκευτικό χώρο που βρέθηκε και κατασχέθηκε χθες το υλικό από την αστυνομία ενώ τόνισε ότι θα προβεί σε μήνυση για τους χαρακτηρισμούς του κ. Λιγνάδη προς τον ίδιο και την εφημερίδα.

Read More

And More