Γιάννης Λιγνάδης: «Με την απολογία του αδερφού μου, Δημήτρη Λιγνάδη αποδείχτηκε ότι η υπόθεση είναι προϊόν σκευωρίας»

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη , σήμερα αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση του εισαγγελέα για την ποινή που ενδεχομένως να του επιβληθεί.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία, ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν έξω από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, εκφράζοντας την πίστη του στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και την πεποίθηση πως όλη αυτή η ιστορία είναι ένα προϊόν σκευωρίας.

«Με την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ολοκληρώθηκε ο λόγος της υπερασπίσεως, ο οποίος απέδειξε ότι όλη αυτή η περίφημη υπόθεση είναι ένα προϊόν σκευωρίας συγκεκριμένων προσώπων με συγκεκριμένα συμφέροντα. Τον λόγο σήμερα παίρνει η δικαιοσύνη, τα θεσμικά όργανα, οι λειτουργοί της και ευχόμαστε, είμαστε σίγουροι, ότι θα πράξει το σωστό έτσι όπως αυτό ορίζεται από το Σύνταγμα.

Ο αδελφός μου όλο αυτό το διάστημα είναι ψύχραιμος και νηφάλιος. Εσωτερικώς δεν ξέρω, κάποια στιγμή θα ερωτηθεί και θα σας τα πει όλα. Τον εσωτερικό του κόσμο δεν είμαι σε θέση να τον γνωρίζω… Αυτό που περιμένει είναι το αυτονόητο, περιμένει την αλήθεια».

Read More

And More