Γιάννης Μακρής: Πώς έφτασαν στην σύλληψη του συνεργού του δολοφόνου!

Στα «δίχτυα» της Βουλγαρικής Αστυνομίας πιάστηκε ο συνεργός του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είχε παραμείνει ασύλληπτος, καθώς φέρεται να είχε αποδράσει στην Βουλγαρία, αμέσως μετά την σύλληψη του δολοφόνου και αδελφού του στην Ελλάδα. Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος άνθρωπος, όλο αυτό το διάστημα, να κρύβονταν ακόμα και στην Ελλάδα!

Πώς τον “έπιασαν”: 

Οι Βούλγαροι αστυνομικοί είχαν φροντίσει όλο αυτό το διάστημα με τρόπο έντεχνο να «κοιμίσουν» τον 35χρονο αδελφό του αρχιεκτελεστή και δολοφόνου του προκειμένου να πιστέψει πως έχουν χάσει το ίχνη του.

Άλλωστε υπήρχαν εδώ και καιρό πληροφορίες, τόσο στις Ελληνικές όσο και στις Βουλγαρικές Αρχές, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να διαφύγει από την Βουλγαρία, έπειτα από την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Στις 26 του Ιούλη και ενώ είχε προηγηθεί μια «υπόγεια» επιχείρηση της Βουλγάρικης αστυνομίας που είχε στόχο την «ύπνωση» του Αστυνομικοί Ειδικής Υπηρεσίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Πηγή: Newsit

Read More

And More