Γιάννης Μαρακάκης: Αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος! Video

Γιάννης Μαρακάκης: Αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος! Video | tlife.gr

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Ο καταξιωμένος ποινικολόγος και η καλλονή σύζυγός του ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους, το οποίο θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους! Πριν λίγη ώρα, ο Γιάννης Μαρακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος!

«Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο. Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε μπορώ να προσγειωθώ στην άλλη πραγματικότητα και δεν ξέρω και αν θα προσγειωθώ με τη γέννηση. Νομίζω ότι είναι κορίτσι», εξομολογήθηκε.

Για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη γυναίκα του, ο Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχει ένας άντρας της ηλικίας μου με τη γυναίκα του. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική διαφορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη».

READ more