Γιάννης Μαρακάκης: Καλοκαιρινό opening party στο μαγαζί του με την σύζυγό του στο πλευρό του!

Μπορεί να τον έχουμε γνωρίσει ως έναν επιτυχημένο δικηγόρο, τα τελευταία δύο χρόνια όμως, ο Γιάννης Μαρακάκης έχει μπει στον επιχειρηματικό κόσμο, και μαζί με τον αδελφό του Τόλη Μαρακάκη και τον Ετιέν Τοπαλιάν, τον Απρίλη του 2016 άνοιξαν ένα διαφορετικό all – day bar restaurant στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Το αγαπημένο στέκι στα νότια προάστια είναι ανοιχτό χειμώνα καλοκαίρι, αλλά χθες το βράδυ έγινε το μεγάλο καλοκαιρινό opening party και ήταν όλοι εκεί.

Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψε ντυμένος στα λευκά ο Γιάννης Μαρακάκης . έχοντας στο πλευρό του την κούκλα σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου, ο  γνωστός δικηγόρος και επιχειρηματίας υποδέχτηκε στο 40 φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να εγκαινιάσουν την καλοκαιρινή σεζόν.

Ο ίδιος μιλώντας μάλιστα στις κάμερες δήλωσε πολύ χαρούμενος που το 40 έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια των θαμώνων στα νότια προάστια και αποκάλυψε πως είναι στα καλύτερά του. Όσο για τον έγγαμο βίο που διανύει με το κορίτσι του, ο Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε πως μετά από δυο χρόνια σχεδόν γάμου είναι πολύ ευτυχισμένος. Όσο για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, είπε πως είναι στα πολύ άμεσα σχέδια του ζευγαριού.

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More