Γιάννης Μαρακάκης: Λαμπερές παρουσίες στο opening party του bar-restaurant του στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Μπορεί να τον έχουμε γνωρίσει με την ιδιότητά του ως δικηγόρου, τα τελευταία τρία χρόνια όμως, ο Γιάννης Μαρακάκης έχει μπει στον επιχειρηματικό κόσμο, και μαζί με τον αδελφό του Τόλη Μαρακάκη και τον Ετιέν Τοπαλιάν, αφού τον Απρίλιο του 2016 άνοιξαν ένα διαφορετικό all-day bar restaurant στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η chic αισθητική της δεκαετίας του 60 προσαρμόζεται μοναδικά στο σήμερα και φέρνει στο μυαλό μια εποχή που η κομψότητα ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Πλαισιωμένο από μια ομάδα έμπειρων συνεργατών, τοποθετημένο σε μια λατρεμένη γωνιά της Αττικής και παρουσιάζοντας ένα άρτιο μενού φαγητού και ποτού, έχει καταφέρει να γίνει το σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Μαρακάκης, γιόρτασε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με ένα λαμπερό opening party, στο bar restaurant του στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Με την παρουσία τους τον τίμησαν πολλοί αγαπημένοι του φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Από το πλευρό του, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Νίκη Θωμοπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Ωστόσο, και ο Γιάννης Μαρακάκης μαγνήτισε πάνω του αρκετά βλέμματα, καθώς ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός -και αρκετά μαυρισμένος- μέσα στο κοστούμι που επέλεξε να φορέσει.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και πολύ ταιριαστό στιλιστικά, ενώ υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους με χαμόγελο και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More