Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Ένα χρόνο μαζί! Φωτογραφίες

Τον περασμένο Νοέμβρη τους είδαμε για πρώτη φορά χέρι χέρι στην επίδειξη μόδας των MiRo (δες εδώ) και για μια ακόμη φορά, ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου βρέθηκαν στο πλευρό του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου και έδωσαν μαζί το “παρών” στο fashion show τους. Οι δυο τους, μάλιστα, έφθασαν πιασμένοι από το χέρι στο Ωδείο Αθηνών και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ο επιτυχημένος δικηγόρος που βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της 24χρονης και κούκλας κοπέλας του Νίκης Θωμοπούλου, αν και προσπαθεί να κρατά τα φωτογραφικά φλας μακριά από την προσωπική του ζωή, δεν κρύβεται και κάνει λίγες, αλλά ουσιαστικές επίσημες εμφανίσει με την κοπέλα του. Το κορίτσι, μάλιστα, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται. Ενώ, μεγάλη της αγάπη είναι και η γυμναστική!

Όσο για τη σχέση τους; Οι δυο τους είναι σχεδόν ένα χρόνο μαζί και το περασμένο καλοκαίρι είχαν βρεθεί και σε κοινές διακοπές στα Χανιά. Πάντως, για πρώτη φορά η σχέση τους έγινε γνωστή με την εμφάνιση στο χειμερινό fashion show των MiRo…Read More

And More