Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους εν μέσω lockdown

Μεσα σε μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για όλους μας, ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς, τον Μάρτιο του 2020. Σήμερα, η μονάκριβη κόρη τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής της και οι γονείς της διοργάνωσαν μια μικρή συνάθροιση – σε στενό οικογενειακό κύκλο – για να γιορτάσουν τα πρώτα της γενέθλια, μέσα στην καραντίνα ξανά.

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γενέθλια της κορούλας της, όπου όλοι μαζί έσβησαν την εντυπωσιακή της τούρτα. Το σπίτι τους γέμισε με ροζ μπαλόνια και δώρα και όλοι μαζί πέρασαν μια υπέροχη μέρα!

“Το μωρό μου… Γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Πανδημία και καθεστώς καραντίνας. Γιορτάσαμε το θαύμα της ζωής μας περιορισμένα, χωρίς φίλους, συγγενείς, χωρίς δώρα και λουλούδια. Ένα χρόνο μετά γιορτάζουμε ξανά, τα πρώτα της γενέθλια. «Καραντινάτα» και αυτά. Μπορεί να μην είναι το party που είχα ονειρευτεί, μπορεί να φορέσαμε μάσκες πάλι και χωρίς πολλές αγκαλιές, αλλά είχαμε τέλεια (μικρή) παρέα, τέλεια τούρτα και μπαλόνια, ανοίξαμε τα δώρα μας, απαθανατίσαμε τη στιγμή και γελάσαμε πολύ! Αυτό έχει μόνο σημασία, να είμαστε υγιείς και ενωμένοι! Και του χρόνου όλοι μαζί!” έγραψε η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη It’s Nicky. ♍️🤷🏻‍♀️🤱🏻 (@nicky_thom)

Read More

And More