Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της οκτώ μηνών κόρης τους (pic)

Το 2020 είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για την Νίκη Θωμοπούλου και τον Γιάννη Μαρακάκη, αφού υποδέχτηκαν στη ζωή το πρώτο τους παιδί! Ο γνωστός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο τους έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή. Πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία τους, ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι πολύ δραστήρια στο Instagram, καθώς έχει χτίσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που μέσα από την καθημερινή τους επικοινωνία μοιράζεται διάφορες πληροφορίες για την προσωπική τη ζωή. Αυτή τη φορά, η Νίκη Θωμοπούλου αναφέρθηκε στο θέμα της βάφτισης της κόρης τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να μην έχει κλείσει ακριβή ημερομηνία, ωστόσο σχεδιάζει να βαφτίσει τη μικρή του μέσα στο καλοκαίρι, αν, βέβαια, όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει λάβει τέλος. “Προς καλοκαίρι μπορεί και αργότερα! Να ξεπεράσουμε πρώτα όλη αυτή τη στενάχωρη κατάσταση”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκη Θωμοπούλου.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More