Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο! [pics]

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο! [pics] | tlife.gr

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από την μέρα που ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νική Θωμοπούλου δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και το ζευγάρι παραμένει φουλ ερωτευμένο. Απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον και τον έγγαμο βίο τους. Ο γνωστός δικηγόρος και η όμορφη φοιτήτρια παντρεύτηκαν το περασμένο φθινόπωρο στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο “Κτήμα 48” στην Ανάβυσσο σε μια όμορφη τελετή, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παραμένουν full in love και, όταν τους επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πηγαίνουν ταξιδάκια και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Μύκονο και παρά τον συννεφιασμένο καιρό κάνουν τις βουτιές τους, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας. Ο γνωστός δικηγόρος γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλιά του πρόσφατα, στο νησί των ανέμων αν και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για επαγγελαμτικούς λόγους.
Η Νίκη Θωμοπούλου, μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες μέσα από τα social media και σήμερα μεταξύ άλλων μας έδειξε για άλλη μια φορά το καλλίγραμμο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/BiWl15wAeQs/

https://www.instagram.com/p/BihiRBEg379/

https://www.instagram.com/p/BiY1NGlA8Mw/

https://www.instagram.com/p/BiZJuGfAfd7/

https://www.instagram.com/p/BibpIWygVFJ/

READ more