Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε παραλία της Μυκόνου! [pics]

Love and married ζουν τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου! Ο γοητευτικός δικηγόρος και η καλλονή σύζυγός του παρά τη διαφορά ηλικίας έχουν βρει ο ένας στον άλλον τον ιδανικό σύντροφο και απολαμβάνουν στο έπακρο τον έγγαμο βίο τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Μύκονο και δεν σταμάτησε τις βουτιές στα καταγάλανα νερά του κυκλαδίτικου νησιού. Ο Γιάννης και η Νίκη σε κάθε εμφάνιση τους μαγνήτιζαν τα βλέμματα των λουόμενων, καθώς όπως θα δεις στις φωτογραφίες… διαθέτουν αψεγάδιαστα κορμιά!

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον γοητευτικό δικηγόρο και την καλλονή σύζυγό του σε τρυφερές στιγμές σε πολυσύχναστες παραλίες, να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή την φορά, το TLIFE “τσάκωσε” τον Γιάννη Μαρακάκη και την Νίκη Θωμοπούλου σε γνωστή παραλία του κυκλαδίτικου νησιού να απολαμβάνουν για ακόμη μια φορά τις βουτιές τους.

Οι δυο τους φαίνονταν full in love και δεν σταμάτησαν τις τρυφερές αγκαλιές και τα παιχνίδια μέσα στην θάλασσα. Η Νίκη και ο Γιάννης έκαναν σαν μικρά παιδιά μέσα στο νερό και απέδειξαν γι’ ακόμη μια φορά πως ο έρωτας… χρόνια δεν κοιτά!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More