Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Πρωινή βόλτα μαζί με την δύο μηνών κόρη τους [pics]

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει τόσο σε δημόσιες εξόδους όσο και σε καθημερινές βόλτες.

Πριν από περίπου δύο μήνες, το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του, καθώς η όμορφη Νίκη Θωμοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μικρή έχει πλημμυρίσει τη ζωή του με απέραντη ευτυχία και τόσο ο γνωστός δικηγόρος όσο και η σύζυγός του χαίρονται να την βλέπουν να μεγαλώνει! Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού πρόκειται να ονομαστεί Τζοάννα, όνομα που είχε η μητέρα της Νίκης Θωμοπούλου, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιάννη Μαρακάκη και τη Νίκη Θωμοπούλου κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στο Καβούρι. Από την παρέα τους δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η δύο μηνών κορούλα τους. Με καλοκαιρινή διάθεση οι δυο τους απόλαυσαν τον περίπατο ενώ δεν άφησαν στιγμή από τα μάτια τους την μικρή Τζοάννα.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More