Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Πρώτη επίσημη εμφάνιση για τους νεόνυμφους!

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το γάμο τους στη Ανάβυσσο έκαναν ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές του Σεπτέμβρη και τώρα οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο fashion show των MIRO. Μόνο που εκεί είχαν και μια αμήχανη συνάντηση με την πρώην σύντροφο του δικηγόρου Έλενα Ραπτή και τον σύντροφό της Λούκα Γιώρκα.

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιούνται, μιας και ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη έχουν κοινούς κύκλους γνωριμιών. Παρόλα αυτά, οι δυο τους είχαν χωρίσει ήρεμα και πολιτισμένα και μπορεί να μην είναι φίλοι, αλλά πάντα είναι ιδιαίτερα διακριτικοί όταν θα συναντηθούν τυχαία.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως τα φωτογραφικά φλας έπεσαν πάνω τους… Βλέπεις, αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νεόνυμφου Γιάννη Μαρακάκη με την καλή του. Το ζευγάρι αγαπά πολύ τη μόδα και κάθε χρόνο τιμά το σχεδιαστικό δίδυμο με την παρουσία του. Μην ξεχνάς πως για πρώτη φορά είχαμε δει τον Γιάννης Μαρακάκη με την Νίκη Θωμοπούλου σε παλιότερο show των MIRO.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΑΚΑΚΗ

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει το Σεπτέμβρη στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο “Κτήμα 48” στην Ανάβυσσο, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Θοδωρή Τσουανάτο και Ελευθερία Βασαλάκη. Ο διάσημος δικηγόρος, προσπάθησε να γίνουν όλα σε χαμηλούς τόνους, καθώς πρόσφατα “έχασε” τον πατέρα του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος


Read More

And More