Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Βραδινή έξοδος για δύο [pics]

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Βραδινή έξοδος για δύο [pics] | tlife.gr

Την Κυριακή των Βαΐων ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, στο Αθηνών Αρένα! Φυσικά, στο closing party του επιτυχημένου νυχτερινού σχήματος βρέθηκαν μερικοί από τους πιο διάσημους Έλληνες της εγχώριας showbiz. Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών ήταν και ο Γιάννης Μαρακάκης με την καλλονή σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου!

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το φθινόπωρο του 2016 και από τότε βιώνει στιγμές love and married! Όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο γνωστός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του οργανώνουν μικρά ταξίδια ή παρευρίσκονται σε βραδινές εκδηλώσεις. Το ζευγάρι βγαίνει αρκετά συχνά μαζί και έτσι η καθημερινότητα δεν χαλάει την όμορφη σχέση του.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έδωσαν το παρών στην επίδειξη μόδας των MiRo, στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week. Φυσικά, οι δυο τους αποτελούσαν το πιο stylish ζευγάρι, μιας και τόσο ο γοητευτικός δικηγόρος όσο και η όμορφη φοιτήτρια διαθέτουν άψογο στυλ! Στη συνέχεια βρέθηκαν στο Αθηνών Αρένα, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις τεράστιες επιτυχίες του Αντώνη και της Έλενας!

Δες τις φωτογραφίες:

Από την επίδειξη των MiRo

Από το Αθηνών Αρένα

READ more