Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ανάβυσσο έπειτα από ενάμισι χρόνο κοινής πορείας και από τότε παραμένουν αχώριστοι! Ο γνωστός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του, μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού εκείνος είναι 43 και εκείνη 27, όμως έχουν καταφέρει να βρουν το μυστικό της επιτυχίας με αποτέλεσμα να υπάρχει ισορροπία στη σχέση τους.

Σε αντίθεση με τον Γιάννης Μαρακάκη, η Νίκη Θωμοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές με ή χωρίς τον αγαπημένο της. Οι δυο τους είναι full in love και αυτό φαίνεται!

Το βράδυ του Σαββάτου, το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί “Fanstasia”, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μαζί με την παρέα του διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τον Γιάννη και την Νίκη κατά τη διάρκεια της διασκέδασης τους. Εκείνη φόραγε ένα μίνι ροζ φόρεμα, ενώ εκείνος τζιν πουκάμισο με μαύρο παντελόνι.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More